header  
 

Nedenfor finder du en introduktion til hvordan du bevæger dig rundt i Den Virtuelle Landsudstilling, samt hvilke former for informationer du kan tilgå. Når du starter Den Virtuelle Landsudstilling vil du ligeledes blive mødt med en kort forklaring. Du lukker for forklaringen ved at klikke med musen på i øverste højre hjørne, og tænder igen ved at klikke på .

Den Virtuelle Landsudstilling afvikles både på MAC og PC ved brug af et plugin i en standart browser (Mozilla - Firefox, Internet Explorer og Safari), og åbner automatisk op i fuld skærm (i opløsnigen 1024x768). Tryk på [ESC] for at komme ud af fuldskærms-visningen.


Navigation

Gå og dreje - Du bevæger dig rundt med piletasterne.

piletaster

Oversigtskort - Klik med musen på i øverste venstre hjørne for at folde kortet ud, og klik på for at folde kortet sammen igen. Markøren angiver din placering. Klik på en af de fem kategorier under kortet og derefter på en markør for at flyve til det pågældende tema og sted.

oversigtskort

Information

Navneskilt - Angiver stedets eller bygningens navn og aktiviteter.

navneskilt


Interaktivt temaskilt
- Klik med musen på et skilt af nedenstående udseende for at få adgang til en menu med tekster, lydklip, film og billeder i relation til det pågældende tema. Du kan ikke bevæge dig rundt når menuen eller tilhørende tekster, billeder eller film er aktiveret. Du slukker for menuen, tekster, billeder og film igen, ved at klikke på i øverste højre hjørne i de respektive vinduer. Du kan downloade tekster (PDF) og foto ved trykke på [DOWNLOAD] i nederste højre hjørne af vinduet.

temaskilt


Interaktivt fotostandpunkt
- Klik på skiltet for at se et foto taget fra det pågældende sted. Du kan ikke bevæge dig rundt når et foto er aktiveret. Du slukker fotoet og vender tilbage til den position du kom fra, ved at klikke på i øverste højre hjørne i vinduet. Du kan downloade de enkelte foto ved trykke på [DOWNLOAD] i nederste højre hjørne af vinduet.

fotostandpunkt

 
 

Velkommen
Formål og formidling
Tilblivelsen
Deltagere og krediteringer
Hvor lå Landsudstillingen?
Hvordan navigerer du?
Kildematerialet
Hent Virtools plugin
Hent tekster som pdf
Hent beretninger som pdf
Dansk Center for Byhistorie